11 juni 2016
11:00

IF Brommapojkarna 3

Referat: Kungsängens IF 1 - IF Brommapojkarna 3

Det visade sig direkt att det var stor skillnad mellan lagen. I 2:a minuten bryter Adam ett uppspel på mittplan och satte full fart mot mål. När ingen riktigt gick på honom kunde han sätta dit 1-0. I samma minut spelar Malle fram Fille till 2-0 och minuten senare tar Fille bollen från deras lag och sätter dit 3-0. Då förstod vi att det kunde rinnna iväg om vi fortsatte spela som vi vill. I 7:e minuten får vi en dubbelhörna. På den första nickar Lukas över (med touch på en back?) och på den andra nickar Alvin utanför. Strax därefter får Ture ett skottläge men målvakten räddar men på returen är Lukas framme och sätter dit 4-0. I 10:e minuten får Kungsängen en frispark mitt på vår planhalva. De lyfter bollen över vår mur och in framför mål. Yusuf räddar men ingen av våra spelar markerar ordentligt och de kan sätta dit 4-1 från nära håll. Vi fortsätter att äga bollen mest hela tiden och i 14:e minuten spelar Einar snyggt fram till Malle som sätter 5-1. Två minuter senare spelar Malle osjälviskt fram Adam som sätter dit 6-1. I halvlekens sista minut har Alvin först ett skott över men sedan kan han bryta bollen från en av backarna och sätta dit 7-1 i tomt mål.
I paus pratar vi om att fortsätta rulla bollen och att vara mindre själviska. Direkt i inledningen dribblar Adam sig fram på vänsterkanten och kommer in längs förlängd mållinje och spelar snett inåt bakåt till Ture som ska sätta dit 8-1. Strax därefter kontrar Kungsängen och våra backar är inte vakna och de kan göra 8-2. Vi fortsätter förlägga spelet på deras planhalva men avsluten går mest utanför. Men mitt i halvleken lossnar det. I 9:e spelar Viktor N fram Fille till 9-2 och några minuter senare spelar Ture fram Viktor N som gör 10-2. I 14:e spelar Einar snyggt fram Adam som gör 11-2 och två minuter senare spelar Ture fram Malle som gör 12-2. I matchens sista minuter spelar Malle fram Fille som gör 13-2 från 1 meter och direkt därefter serverar Fille tillbaka och Malle kan göra 14-2 från 1 meter. Det blev också slutresultatet.
Alla killarna skötte sig bra även om det på vissa huvuden blir lite för mycket ”gå själv” när man ser att motståndet är lite sämre. Ett extra plus till Victor Y som spelar väldigt enkelt och låter bollen göra jobbet.